Passa al contingut principal

Aconseguim fer foc!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA DAMARIS ENS ENSENYA A TEIXIR

La Damaris ens ha ensenyat com la seva àvia teixia els jerseis. Hem vist que fa falta molta paciència per tal de no equivocar-se.

Projecte interdisciplinar: El circ

3r  B Després de fer votacions conjuntament amb la resta de cursos de l'escola, aquest any hem treballat EL CIRC de projecte interdisciplinari perquè ha estat el tema escollit majoritàriament. Els de 3r B vam fer una llista amb tot el què ens agradaria fer i aprendre sobre el circ. Voldríem saber com es viu en un circ, com és la seva feina, com conviuen, com viatgen... I sobretot, sobretot, voldríem fer de malabaristes, equilibristes i ser per una estona nosaltres els que féssim circ. La mestra en va prendre nota.   Per la festa de Sant Jordi vam sortir a llegir endevinalles davant de tota l'escola. Aquestes endevinalles les vam fer sobre personatges del circ. Així ho vam treballar: L'ENDEVINALLA Vam començar escalfant motors i creant grups cooperatius per escriure endevinalles sobre diferents personatges del circ. Primer vam treballar l'endevinalla en grups per saber com l'hauríem d'escriure. Seguidament vam escollir quins personatges volíem que

El circ: fem les maletes

PUNT DE PARTIDA L'endemà de Sant Jordi... Els alumnes de 3r B, a primera hora del matí i encara mig adormits, veuen aparèixer a la mestra amb una maleta. Pregunten si se'n va de viatge, si servirà per fer alguna activitat de matemàtiques que els ha preparat..., si és plena o si és buida... Finalment descobreixen que a dins la maleta no hi ha res i que l'omplirem de tot allò que anem aprenent sobre el circ. Ens endinsem en un llarg viatge! Ens imaginem què suposaria deixar casa nostra, la família, els amics i les nostres coses i anar-nos-en a viure i a treballar en un circ. Després de reflexionar sobre què ens hauríem d'emportar i de qui ens hauríem d'acomiadar per emprendre el nostre viatge amb el circ, mirem el curtmetratge de El circ de les papallones per descobrir com pot ser la vida en un circ. Apreciem valors que si promouen com l'esforç, el respecte, el companyerisme, l'amistat... molt importants en les nostres vides també.