Passa al contingut principal

Robòtica: Scratch

A l'escola, amb l'ajuda de l'Ampa, hem fet uns tallers de robòtica. L'Esther d'Edubotics, ens ha ensenyat a programar amb Scratch i a fer moure una tortuga i un drac que hem construit amb peces de Lego. També hem fet animacions amb Scratch dissenyant els nostres propis personatges.
Ens ho hem passat molt bé, gràcies Esther!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Investiguem sobre el circ!

A 3rA hem treballat el projecte del circ i ens van sorgir unes qüestions que volíem investigar. Ens vam plantejar uns reptes i els hem treballat en grup cooperatiu. Aquí podeu veure les exposicions orals de tot el que hem descobert i après! Esperem que us agradin molt!

Projecte interdisciplinar: El circ

3r  B
Després de fer votacions conjuntament amb la resta de cursos de l'escola, aquest any hem treballat EL CIRC de projecte interdisciplinari perquè ha estat el tema escollit majoritàriament.
Els de 3r B vam fer una llista amb tot el què ens agradaria fer i aprendre sobre el circ. Voldríem saber com es viu en un circ, com és la seva feina, com conviuen, com viatgen... I sobretot, sobretot, voldríem fer de malabaristes, equilibristes i ser per una estona nosaltres els que féssim circ. La mestra en va prendre nota.

Per la festa de Sant Jordi vam sortir a llegir endevinalles davant de tota l'escola. Aquestes endevinalles les vam fer sobre personatges del circ. Així ho vam treballar:
L'ENDEVINALLA
Vam començar escalfant motors i creant grups cooperatius per escriure endevinalles sobre diferents personatges del circ. Primer vam treballar l'endevinalla en grups per saber com l'hauríem d'escriure.
Seguidament vam escollir quins personatges volíem que endevinessin els…

El circ: projecte artístic

A 3r B també vam voler treballar la part artística dins el nostre projecte sobre el circ. Ens repartírem en grups i vam idear lliurement el nostre mural. Els nens i nenes de cada grup ens vam posar d'acord a l'hora d'escollir què hi volíem plasmar, quin material faríem servir, què necessitàvem dur de casa... i un cop teníem les idees clares i un esbós, ens vam posar mans a l'obra i mireu que bé que ens van quedar: