Ves al contingut principal

Projecte interdisciplinar: El circ

3r  B
Després de fer votacions conjuntament amb la resta de cursos de l'escola, aquest any hem treballat EL CIRC de projecte interdisciplinari perquè ha estat el tema escollit majoritàriament.
Els de 3r B vam fer una llista amb tot el què ens agradaria fer i aprendre sobre el circ. Voldríem saber com es viu en un circ, com és la seva feina, com conviuen, com viatgen... I sobretot, sobretot, voldríem fer de malabaristes, equilibristes i ser per una estona nosaltres els que féssim circ. La mestra en va prendre nota.
 
Per la festa de Sant Jordi vam sortir a llegir endevinalles davant de tota l'escola. Aquestes endevinalles les vam fer sobre personatges del circ. Així ho vam treballar:
L'ENDEVINALLA
Vam començar escalfant motors i creant grups cooperatius per escriure endevinalles sobre diferents personatges del circ. Primer vam treballar l'endevinalla en grups per saber com l'hauríem d'escriure.
Seguidament vam escollir quins personatges volíem que endevinessin els nostres companys i companyes. Vam pensar quines habilitats tenen cadascun dels personatges escollits i ens vam posar a fer rimes.
Vam assajar i llegir-les en veu alta a classe.


I va arribar el dia de Sant Jordi. Va ser un èxit poder escenificar les nostres endevinalles!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Investiguem sobre el circ!

A 3rA hem treballat el projecte del circ i ens van sorgir unes qüestions que volíem investigar. Ens vam plantejar uns reptes i els hem treballat en grup cooperatiu. Aquí podeu veure les exposicions orals de tot el que hem descobert i après! Esperem que us agradin molt!

Robòtica

Aquest curs hem començat amb "robòtica", mireu algunes de les creacions que hem fet.

També podeu anar a la  galeria de fotografies per veure com els hem contruït.

Vaixell


Lleó


Cocodril


Ocells


Grua


Xutador


Cavallets


Eixugamans


Funcionant a la vegada l'eixugamans i els cavallets


La recepta

A castellà hem treballat la recepta i ens han vingut les mares de dues alumnes de 3r a ensenyar-nos a fer unes receptes fàcils i bonííísssimes!
Ens van preparar una aminada de fruites, un vaixell amb unes veles molt especials i uns bolets molt divertits!


Fotos